vineri, 17 februarie 2017

Crap la cuptor

EL, este alesul  pentru cină!
Crap-carasul  l-am pregătit de dat la cuptor astfel:
-am  ales de la magazin  peştele cel mai proaspăt;
-am curăţat şi spălat peştele;
-am ales din legumele pe care le aveam prin casă;
-am spălat, curăţat şi feliat legume precum: ceapă, morcov, ţelină, pătrunjel;
-am ales condimentele: sare, piper, cimbru şi le-am aplicat peştelui pe toate părţile;
-am introdus în interiorul crapului felii de lămâie,  un pic de mărar şi pătrunjel verde;
-din feliile de rădăcinoase am făcut un pat şi am culcat peştele pe el:
-am stropit totul cu un păhărel de vin alb şi ulei.
-am decorat peştele cu felii de lămâie şi roşii.

Înainte de cină ,voi introduce tava la cuptorul încins la foc mediu, pentru ½ oră. În acest timp voi pregăti un mujdei de usturoi şi o mămăliguţă. Toate româneşti.

Angela Ciuraru pe 11. 12. 2016, ziua alegerilor parlamentare.

Sper că am ales bine! Rețeta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu