EL, este alesul pentru
cină!
Crap-carasul l-am pregătit de dat la cuptor astfel:
Crap-carasul l-am pregătit de dat la cuptor astfel:
-am ales de la
magazin peştele cel mai proaspăt;
-am curăţat şi spălat peştele;
-am ales din legumele pe care le aveam prin casă;
-am spălat, curăţat şi feliat legume precum: ceapă, morcov,
ţelină, pătrunjel;
-am ales condimentele: sare, piper, cimbru şi le-am aplicat
peştelui pe toate părţile;
-am introdus în interiorul crapului felii de lămâie, un pic de mărar şi pătrunjel verde;
-din feliile de rădăcinoase am făcut un pat şi am culcat
peştele pe el:
-am stropit totul cu un păhărel de vin alb şi ulei.
-am decorat peştele cu felii de lămâie şi roşii.
Înainte de cină ,voi introduce tava la cuptorul încins la foc mediu, pentru ½ oră. În acest timp voi pregăti un mujdei de usturoi şi o
mămăliguţă. Toate româneşti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu